Reklama

​Google+ Jak usunąć konto (profil) z serwisu Google Plus?

Google podjęło decyzję o stopniowym wygaszaniu serwisu Google+. Jak usunąć konto (profil) z Google Plus?

Abu usunąć konto (profil) Google+ musimy wejść na stronę http://plus.google.com/downgrade, zalogować się i postępować zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na tej stronie.

Co się dzieje po usunięciu profilu Google+?

Usunięcie profilu Google+ nie ma wpływu na takie usługi Google jak wyszukiwarka i Gmail ani na konto Google.

Aby dowiedzieć się więcej na temat skutków usunięcia profilu Google+, odwiedź stronę usuwania profilu. Nie musisz usuwać swojego profilu, by wyświetlić tę stronę.

Przywracanie usuniętego profilu Google+

Reklama

Profil Google+ jest usuwany trwale. Aby po usunięciu profilu znów korzystać z Google+, musisz utworzyć nowy profil.

Usuwanie konta Google

Jeśli nie chcesz już używać usług Google wymagających logowania się, takich jak Gmail czy Portfel Google, możesz usunąć konto Google.

INTERIA.PL

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: google +

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje