Facebook - funkcja blokowania byłej lub byłego

Facebook wprowadził ciekawą funkcjonalność. Jeśli właśnie zerwałeś lub zerwałaś z dziewczyną lub chłopakiem, Facebook daje opcję ograniczenia treści publikowanych przez byłą sympatię.

Wszystko zacznie się, kiedy zmienisz status na Facebooku z "w związku" na "wolny" lub "to skomplikowane". Facebook poinformuje cię, że od tej chwili możesz ograniczyć widoczność treści, które publikuje druga osoba. Nie będzie problemu z ograniczeniem tego, co może zobaczyć osoba po drugiej stronie. Jeśli więc nie będziesz sobie życzył, aby zaglądano w galerię, czy konkretne posty, będziesz mógł zmodyfikować ustawienia tak, jak ci to odpowiada.

Reklama

Nowa funkcjonalność Facebooka jest obecnie testowana na urządzeniach mobilnych w Stanach Zjednoczonych. Metodyka działania całości może się jednak trochę zmienić, zanim nowość trafi do wszystkich smartfonów.

Czy waszym zdaniem takie rozwiązanie będzie przydatne?

Paweł Bilski

Źródło informacji

android.com.pl

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje